Π ρ ο σ ι τ ή   Π ο λ υ τ έ λ ε ι α
Α ι σ θ α ν θ ε ί τ ε   τ η ν   Δ ι α φ ο ρ ά
Ν ι ώ σ τ ε   σ α ν   σ τ ο   Σ π ί τ ι   σ α ς
Μ ε γ ά λ α   Δ ι α μ ε ρ ί σ μ α τ α

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

H Ιστορία μας.Σε τί Διαφέρουμε.

H κατασκευή του SissyVillage ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1996 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2001 όπου ξεκίνησε να λειτουργεί ώς ένας Νέος Χώρος στην Ξενοδοχειακή Αγορά.

Eπιλέχθηκε ο όρος All Suite Hotel, ώστε να Υποδηλώσει πιό Εύγλωττα αυτό που Διαφοροποιεί το SissyVillage απο τον ανταγωνισμό.

Η αρχική Ιδέα ήταν να Δημιουργηθεί ένα Ξενοδοχειακό Συγκρότημα αποτελούμενο απο Πλήρως Εξοπλισμένα και Ευρύχωρα Διαμερίσματα των 40μ2, 60μ2 και 80μ2, αντί των συνήθη μικρών δωμάτιων των 20 - 25 μ2 που έως σήμερα γνωρίζουμε.

Διαμερίσματα αντί μικρών δωματίων με Μεγάλες Βεράντες και μία σειρά Παροχών όπως ο Χώρος Στάθμευσης, το Γήπεδο Τέννις, το Γυμναστήριο, η Αίθουσα Ψυχαγωγίας, οι Πισίνες και Υπηρεσίες που ο Ένοικος έχει την Δυνατότητα σε ένα Περιβάλλον Όμορφο και Αρμονικό με τη Φύση που έχει Δημιουργηθεί, να απολαμβάνει Προσωπικές Στιγμές Ξεκούρασης.

Το Κόστος Διαμονής ήταν το επόμενο Σημαντικό στοιχείο.

Οι πέραν του μέτρου - Υπέρμετρες -υπηρεσίες πολυτελείας όπως διαφορετικά ονομάζονται ήταν Απαγορευτικές και συνάμα η παροχή αυτών Ακριβή.

Το Κόστος τόσο για τα ξενοδοχεία  όσο για τους Ενοίκους ήταν και παραμένει Υψηλό καθότι απαιτoύνταν απο Εκείνους να Δαπανήσουν περισσότερα Χρήματα για την απόλαυση αυτών.

Στόχος του SissyVillage ήταν εξαρχής να αποτελέσει για τον Ταξιδιώτη, που επισκέπτεται τα Χανιά και την Κρήτη, για λόγους Εργασίας ή Διακοπών ένας Όμορφος Χώρος Ξεκούρασης και Διαμονής και συνάμα εφαλτήριο για τις Εξορμήσεις του στην Κρητική Γή.

Σας  Ευχαριστούμε.

1st photo2nd photo3rd photo4th photo5th photo6th photo